Kanton-2000 Kft. logója. Menü: Főoldal Menü: Szállítmányozás Menü: Raktározás Menü: A Vállalatunkról oldalon van. Menü: Kapcsolat Menü: Galéria
Kanton-2000 Kft bejárata.
A fuvarozóvállalat egyik gépjárműve.
Raktárépület kívülről.
A Kanton-2000 Kft iroda helyisége.
A kezdeti időkből egy tábla.
Műhelyek bejárata.

Cégünk teljes mértékben magyar magánvállalkozás. 1993-ban alapítottuk belföldi saját flottás közúti árufuvarozásra.

Mára komplett logisztikai és raktározási feladatokat látunk el. Fuvarozunk Magyarország teljes területén, Európában és az Unión kívül is. Telephelyünkön 2.000 m2 raktárral rendelkezünk, melyet kiadunk illetve bérraktározást végzünk.

A megbízható fuvarozás és a határidők betartásának egyik alapvető feltétele a megfelelő technikai háttér, megfelelő járműpark, műszaki biztonság. Nagy hangsúlyt fektetünk gépjármű flottánk folyamatos karbantartására, fejlesztésére és korszerűsítésére. Minden járművünk online GPS nyomkövető rendszerrel van ellátva, ami állandó kontrollt és pontos navigációt biztosít számunkra a fuvarozás során.

Nálunk a vevőkiszolgálás központi szerepet játszik: megbízhatóság, pontosság. Fuvarszervezőink magyarul és németül beszélő, többéves tapasztalattal rendelkező képzett szakemberek.

Cégünk üzletpolitikája szerint kiemelten fontosnak tartjuk Megrendelőink elvárásainak legmagasabb szintű és a lehető leggyorsabb teljesítését mind a belföldi szállítmányozás, mind a nemzetközi szállítás során.

A Kanton-2000 Kft tulajdonos ügyvezetője.
Forduljanak hozzánk bizalommal!

Kiss Lajos Károly
tulajdonos ügyvezető
Copyright © by Kanton-2000 Kft. All Rights Reserved.
HU. 2360 Gyál, Kőrösi út 180-184.
Link-up: kanton2000[kukac]kanton2000.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Kanton-2000 Kft.