Szállítmányozás   Raktározás   Kapcsolat 
Kanton-2000 Kft bejárata. Link a Főoldalhoz.
A fuvarozóvállalat egyik gépjárműve. Link a Főoldalhoz.
Raktárépület kívülről. Link a Főoldalhoz.
A Kanton-2000 Kft iroda helyisége. Link a Főoldalhoz.
A kezdeti időkből egy tábla. Link a Főoldalhoz.
Műhelyek bejárata. Link a Főoldalhoz.

Szállítási, fuvarozási szolgáltatások

Kanton-2000 Kft logója. Fuvarozunk Magyarország teljes területén, Európában és az Unión kívül is. Vállaljuk mindenféle áru szállítását bárhonnan, bárhová.

Nagy hangsúlyt fektetünk gépjármű flottánk folyamatos karbantartására, fejlesztésére és korszerűsítésére. Minden járművünk online GPS nyomkövető rendszerrel van ellátva, ami állandó kontrollt és pontos navigációt biztosít számunkra a fuvarozás során.

Nézze meg szállítmányozással kapcsolatos galériánkat.

A képekre kattintva azok megjelennek nagyban. Jobb vagy bal szélén kattintva lehet a nagyképeken bejárni az egész galériát. A nagyképes megjelenítésből kilépni a nagykép jobb alsó sarkában levő X-re, vagy a nagykép mellé kattintva lehet.

Saját kamionokkal, gépjárművekkel fuvarozunk. Saját kamionokkal, gépjárművekkel fuvarozunk. Más járművek szállítása. Más járművek szállítása. Vasanyag, vagy más áru szállítása. Nagyméretű gépek, berendezések szállítása, fuvarozása. Nagyméretű gépek, berendezések szállítása, fuvarozása. Egyik gépjárművünk. Kisebb méretű vagy súlyú áru szállítására alkalmas gépjármű. Autók. Autók. Autók. Autók. Pótkocsik. Rakodás közben. Várakozás. Kamionjaink. Egy kisautó. Autóink. Szálanyag szállítás. Rakodás. Kerék rögzítése. Saját javító műhely bejárata. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. A műhely zárva.


Copyright © by Kanton-2000 Kft. All Rights Reserved.
HU. 2360 Gyál, Kőrösi út 180-184.
Link-up: kanton2000[kukac]kanton2000.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Kanton-2000 Kft.