Kanton-2000 Kft. logója. Menü: Főoldal Menü: Szállítmányozás Menü: Raktározás Menü: Vállalatunkról Menü: Kapcsolat Menü: A Galéria oldalon van.
Kanton-2000 Kft bejárata.
A fuvarozóvállalat egyik gépjárműve.
Raktárépület kívülről.
A Kanton-2000 Kft iroda helyisége.
A kezdeti időkből egy tábla.
Műhelyek bejárata.

A képekre klikkelve azok megjelennek nagyban. A jobb vagy bal szélén lehet a nagyképeken bejárni az egész galériát. A nagyképes megjelenítésből a nagykép jobb alsó sarkában levő X-re, vagy a nagykép mellé az oldalra kell klikkelni.
Saját kamionokkal, gépjárművekkel fuvarozunk. Más járművek szállítása. Más járművek szállítása. Vasanyag, vagy más áru szállítása. Nagyméretű gépek, berendezések szállítása, fuvarozása. Nagyméretű gépek, berendezések szállítása, fuvarozása. Iroda épület és mögötte raktár. Saját gázolajkút. Iroda bejárata. Egyik gépjárművünk. Kisebb méretű vagy súlyú áru szállítására alkalmas gépjármű. Javító műhely bejárata. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. Autóink a műhelyben. Bérbe adott raktárunk egy része. Bérbe adott raktárunk egy része. Bérbe adott raktárunk egy része. Raktárban levő iroda. Raktárban levő iroda. Raktárban levő iroda. Bérbe adott raktárunk egy része. Bérbe adott raktárunk egy része. A telephely bejárata. Autók. Autók. Autóink oldalán vállalkozásunk logója. Autók. Autók. A műhely zárva. Pótkocsik. Az épület másik sarka. Az iroda bejárata. Fuvarozóvállalatunk neve. Az iroda bejárata. Rakodás közben. Várakozás. Kamionjaink. Egy kisautó. Autóink. Fedett rakodótér. Szálanyag szállítás. Rakodás. Kerék rögzítése. Iveco. Iveco. Raktár polc.

Copyright © by Kanton-2000 Kft. All Rights Reserved.
HU. 2360 Gyál, Kőrösi út 180-184.
Link-up: kanton2000[kukac]kanton2000.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Kanton-2000 Kft.